skip to Main Content

Är du vår nya kollega?

Vår personal är den viktigaste delen i vårt lagbygge. Vi tror att det som ger nöjda med­arbetare är att du känner dig hemma på din arbets­plats, att du är behövd och känner dig stimulerad. Vi tycker det är otroligt viktigt att du har rätt förut­sättningar för att kunna utföra ditt jobb smidigt. Det är en själv­klarhet för oss att du känner att du får allt ifrån rätt utbildning och möjlighet att utvecklas, till att du har de verktyg du behöver samt kör runt i en egen ny snygg Vavis-bil.

Du hittar oss även på:

SÖK JOBB HOS OSS IDAG!

Om tjänsten

Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar.

Vårt arbetssätt karaktäriseras av stora ambitioner, utmärkta leveranser och hög yrkesskicklighet. I Buildakoncernen har vi systerbolag inom bygg, el, ventilation, fastighetsskötsel, smide, brandskydd och tillgänglighet vilket gör att du inte bara har dina kollegor hos Vavis utan att du även kommer att ingå i en större gemenskap.

Vi söker dig som är social, nyfiken och vill arbeta för en god laganda. Du ska trivas i en miljö där vi är transparenta och prestigelösa när vi samspelar med varandra. När du representerar Vavis på ute på arbetsplatserna är det viktigt att du har lätt för att kommunicera, är serviceinriktad och har en glad grundton även när det kärvar.

 

Som VVS-montör på Vavis bidrar du med kreativa och hållbara problemlösning samt god kundkontakt. Du ska kunna arbeta självständigt under eget ansvar samtidigt som du uppskattar samspel i grupp under arbetsledning. Du ska ha ett stort intresse för VVS-teknik och vara väl införstådd med den digitalisering branschen genomgår.

Beroende på din tidigare erfarenhet kan ditt uppdrag innehålla allt från avhjälpande servicearbeten och enklare installationer inom industri till att leda VVS-entreprenader i komplexa miljöer med pågående verksamhet eller närhet till boende. Vi anpassar dina arbetsuppgifter så att de stämmer med dina kunskaper, erfarenheter och de mål för din yrkesutveckling du har. Du kommer att ha en egen servicebuss och du utgå vanligtvis från hemmet. Läs mer om oss på vår hemsida www.vavis.se.

Din bakgrund

Du har avslutad gymnasieutbildning eller motsvarande samt dokumenterad VVS-erfarenhet och relevanta certifikat. Vi tänker att du har de fortbildningar som behövs för ditt arbete men saknar du något moment så kommer vi se till att din utbildning kompletteras. Du behöver ha B-körkort och du ska behärska svenska i tal och skrift, något vi kommer att stämma av i samband med anställningsintervju. Du behöver ha en digital kompetens som matchar branschens krav.

Vi intervjuar fortlöpande så om beskrivningen ovan lockar, hör av dig omgående.

Arbetstid och varaktighet

Måndag - fredag: 06.45–16.00

Tillsvidareanställning, vi tillämpar provanställning på 6 månader.

Lön

Fast lön.

Ansökan

Vi vill att du skriver ett personligt brev där du berättar om din yrkes- och utbildningsbakgrund samt det du tänker att en blivande arbetsgivare vill veta om dig. Komplettera din ansökan med en meritlista där dina yrkeserfarenheter, utbildningar och fortbildningar framgår. Om du blir kallad till intervju, vill vi att du har förberett kontaktuppgifter till referenter. Vi tar emot ansökan via epost: ansokan@vavis.se. Skriv Ansökan, VVS-montör på ärenderaden i mejlet.

Vi undanber oss samtal från rekryterings- och karriärsajter.

Frågor om tjänsten som rörläggare? Kontakta Lennart Larsson, VD på Vavis: